Inspiration/Blok 2018-09-10T12:58:40+00:00

At være et spirituel menneske er, som at have en indre gps.

Citat Henriette Munkholm de place.

Sidder ude og nyder fuglenes sang, filosofere over mangt og meget 😊
Trak kort forleden dag som jeg gør hverdag, kort med ord og budskaber til meditation og til at tage med i løbet af dagen
Ordene forleden var mange.

Ja sjælen drager ud og du får måske svar igennem dine drømme. Skriv dem ned og husk dem.
Du har alt i dig så tænk stort og drøm store drømme det er fantastisk 🙏🏻
Efter tårer kommer latter vi græder og griner meget og er nærværende her i huset
Disse mange ord og budskaber tog jeg med mig i flere dage hvor jeg har villet dele ordene med jer, men dagene gik og gik og kom ikke ud, de skulle lande først.


I går efter vi havde afleveret vores mindste datter på spejder lejr kørte vi en tur ud i det blå 💙
Og spiste is med næserne mod den smukke solnedgang imellem  disse sejlbåde.
Lyset dukker op mange forskellige steder i den rene form som solnedgang, genskin i spejl og som ord vi kan tage med os 🙏🏻kortene i dag: i hvile ligger kraften så snup en pause for du er stærk som bjørnen, nogen gange kommer det bedste af at hvile eller kede sig.
Tag ordene med jer ud i dag – i morgen lad dem ligeså stille være og hav en fantastisk dag 😘🙏🏻
Det andet kort: du skal ikke noget, men du må godt 🙏🏻

                                                             

                                                               En mig dag.

Jeg  besluttede mig for at dagen i går altså tirsdag d 19/6 2018.

Skulle være en dag, hvor jeg lavede det som gør mig glad 🙂  en dag,hvor jeg lavede lige det jeg havde lyst til.

Jeg startede med at sende min mindste datter i skole i højt humør 🙂 det er altid godt at komme ud af døren i godt humør, dagen bliver bare så meget bedre og hun havde en fantastisk dag. 

Jeg pakkede mit elskede kamera,  noget vand og min mobil. Kørte forbi brugsen og provianterede med en bolle og kanel snegl uhmmm.

jeg var ikke helt besluttet på om turen skulle gå den ene vej eller den anden, så jeg blev enig med mig selv om at hvis jeg følte trang til at dreje af på motorvejen så var det den vej og ellers så blev det, det andet sted jeg havde i tankerne.

Det blev til en tur langs vandet og op i skoven på Falsters østkyst  en fantastisk tur:) stranden var ganske øde lidt som at være palle alene i verden, men vi er aldrig helt alene. ( vores skytsengel er med os) 

Jeg nød at  gå i vandkanten og mærke bølgernes skvulp hen over mine fødder og selv om solen ikke var så meget at se, så var det lunt.  kameraet fangede en masse skønne motiver  og var ikke stille ret længe ad gangen. 

Jeg fandt et sted oppe i skoven med udsigt ud over vandet og havnen, med solen i ansigtet nød jeg varmen og

søgte indad, for at finde ro og svar på hvad der måtte være.

Turen igennem skoven startede med et møde med en lille Stål orm som blev liggende lige der på stien, hvor jeg skulle hen ad, så jeg blev stående og nød synet af den og ventede for at se hvad den ville. Den smuttede tilbage hvor den kom fra.

Jeg gik ud langs med skrænten og fulgte stien langs med vandet og til sidst op igennem skoven og tilbage til, hvor jeg kom fra, undervejs mødte jeg små sommer fugle og  små ænder der svømmede ud, sammen med deres mor, der var 7 små dunede unger et fantastisk skønt syn. 

Fyldt op med skønne oplevelser og healing, ro og velvære , var jeg klar til at tage endnu en vagt på mit andet job,  ( i køkkenet på et plejehjem)

I dag har  jeg lavet det jeg elsker  nemlig at hjælpe andre.

Gør nu noget godt for dig selv , tag den dag der hedder mig dag. <3 

Første blok indlæg

Siden er tænkt som en kombineret blok og inspirations side.

jeg vil dele små anekdoter fra min hverdag og arbejdsliv til glæde og inspiration til dig, der måtte have lyst til at læse med 🙂

Jeg sidder i en stille stund om morgenen, uden for og nyder min morgen kaffe og fuglenes fløjt, naturens rene energi suger jeg til mig og føler mig rigtig godt tilpas.

Jeg trækker et kort fra budskaber til sjælen  med et ord som jeg tager med mig hele dagen i dag var kortet et billede af en elefant som løftes af en lille engel og ordene: Du er stærkere end du tror. Disse ord tager jeg med mig og vil huske på dem i situationer hvor jeg har brug for dem, for de skal minde mig om at jeg har en indre kraft en lille engel som  jeg har tillid til og sammen kan vi klare alt.

Jeg vil bede dig om at have tillid til din lille engel,din sjæl for sammen kan i klare alt.  tag disse ord med dig ud i din hverdag og mærk dem når du føler du har brug for det.

I dag skal jeg lave det jeg elsker at hjælpe andre, at yde omsorg. Foruden at have mit eget fantastiske arbejde,med alt det som jeg er bedst til  heale-Clairvoyance osv.

Så arbejder jeg nogen dage om ugen på et plejehjem,der får og giver jeg af min uanede mængde af kærlighed til andre mennesker/sjæle  det er så fantastisk livsbekræftenede på en anden måde end at arbejde med børn og unge, som jeg hele mit liv har gjort i forbindelse med min familie og arbejdsliv.

De kan fortælle så meget om livet  før og nu  og er så meget en inspiration og glæde  at man ikke kan blive andet end glad indeni, jeg ser frem til i aften.

Nu vil jeg gå ud i min have  og nyde vejret og mine planter og blomster for en stund inden dagens   gøremål starter.

Hav en helt fantastisk dag og husk din sjæl/ engel